LA RECEPTA DEL PECAT DE LES TRES XOCOLATES.

Publicat a la categoria receptes el 02-12-2012

Us proposem una recepta que encanta a gran part de la nostra clientela… Eh Anna i Sílvia!!!  Va per vosaltres!!!

Us la hem adaptat per poder-la fer a casa sense gaires complicacions, i així us animeu a fer-la si teniu temps i ganes… Si voleu la que fem al restaurant, us la enviarem en privat.

PECAT DE LES TRES XOCOLATES.

Per a 4 persones:

Trufa negra:

150gr de cobertura 70% cacau.
150cl de nata líquida.
30gr de sucre.
Un xic de licor aromàtic. Tipus brandi, rom, baileys, Tia Maria, o cap d’ells sinó voleu empitonar una miqueta als nens…
Trufa xoco amb llet:
200gr de cobertura xocolata amb llet.
100cl de nata líquida.
20gr de sucre.
1 fulla de fulla de gelatina. Si voleu reforçar el pastís i tingui una textura més compacta, sinó no us caldria.
Trufa xoco blanca:
200gr de cobertura xocolata blanca.
100cl de nata líquida.
20gr de sucre.
1 fulla de fulla de gelatina. Si voleu reforçar el pastís i tingui una textura més compacta, sinó no us caldria.
Per el pa de pessic.
Jo us proposo un de fàcil, dels que es mesuren amb iogurts… Sinó també el podeu comprar fet, o d’aquells que només s’han de coure, o tipus magdalenes de xocolata, o…
1 iogurt natural.
2 mesures de iogurt de farina.
2 mesures de iogurt de sucre.
1 mesura de iogurt de cacau en pols.
1 mesura de iogurt d’oli.
3 ous.
1 sobre de llevat.
Tot en un bol per barrejar, encamisem el motllo escollit amb mantega, una mica de farina i courem amb el forn a 180ºC durant 30-40 minuts, depèn del nostre forn. Un cop cuit, es treu del motllo i que refredi cap per baix sobre del marbre de la cuina, així aconseguirem que sigui més regular.
Per l’almívar del pa de pessic:
150cl aigua.
75gr sucre.
Fer bullir el sucre amb l’aigua durant 2 minuts i retirar del foc.
I COM HO FEM AIXÒ???
Fàcil, fàcil…
Per fer les xocolates:
Començarem amb de xocolata blanca, i posarem la nata a bullir amb un cassó, hi afegirem el sucre i una vegada arrenqui a bullir, retirarem del foc, afegirem la fulla de gelatina prèviament posada en remull amb aigua freda, i la cobertura de xocolata blanca. Barrejarem bé i ho posarem dins del motllo escollit, repartint la quantitat a parts iguales si n’escollim d’individuals. Jo us proposo utilitzar flameres, que segur que a casa en teniu, i així ja tindreu les racions fetes. El motllo que escollim primer l’hem de protegir amb paper film. Només l’hem de mullar una mica perquè el paper s’enganxi bé i vigilant hi posarem el tall de paper film que haurem tallat prèviament, així després ens serà molt fàcil treure el pastís… Un cop repartit amb els motllos escollits, ho posem a la nevera per refredar-se i poder continuar el pastís.
Aquesta operació la repetirem amb les altres xocolates, seguint amb la de xocolata amb llet i després amb la de xocolata negra, així aconseguirem tres colors diferenciats.
Un cop posada la xocolata negra, ja hi podrem posar el pa de pessic tallat per la forma del motllo, amb el gruixut que volem. El podem mullar amb una mica de licor si el pastís es per majors d’edat, o utilitzar l’almívar, sempre serà més agradable al paladar.
Quan ja ho tenim tot enllestit, al congelador. Ho deixem reposar unes 24 hores com a mínim perquè el pastís sigui fàcil de treure del motllo  I JA HAUREM ACABAT EL PECAT DE LES TRES XOCOLATES!!! Treiem del congelador, treiem del motllo i deixem a la nevera perquè no estigui congelat. Una horeta abans de menjar-lo el podriem treure de la nevera, així tindrà una textura més agradable.
Ho podem acompanyar d’un gelat de Torró, de vainilla, de nata, de…
BON PROFIT!!!