Les receptes del concurs. Proposada per la Sara Nuñez Santos.

Publicat a la categoria concurs, receptes el 06-09-2012

Un altra recepta que entra al concurs!!!

Ja ho sabeu, si us agrada la proposta, doneu-li al m’agrada dels comentaris perque la Sara es guanyi l’apat gratis!!!

I si voleu participar… Ja sabeu que heu de fer!!!

http://www.facebook.com/events/155820981219706/

Una recepta amb dificultat!!! BRAVO SARA!!!
A veure que podem fer amb aquest Marmite, que si comptem amb les exquisitesses de la gastronomia Anglesa…
Et proposaré dues receptes. Una com a aperitiu, i l’altra per fer una carn, però amb molta senzillesa, ja que aquest producte es més per reforçar gustos i sobre tot, els hi servia per alimentar-se, que no pas tingui un gran valor gastronòmic.
La primera et proposaria fer unes:
Torradetes de Marmite,  Formatge Fresc i Maduixetes.
Torradetes. ( Les que t’agradin més, ja siguin de paté, o tipus xapata, o… )
Marmite. La quantitat que tu vegis.
Formatge fresc tipus Burgos. Igual, la quantitat que tu vegis.
Maduixetes. Igual, sinó en tens, ho pots canviar per qualsevol fruita amb un toc àcid, com la pinya, o fins i tot el mango. Sinó en tens, una confitura de gerds, o taronja amarga et podria fer el fet. Més que res es per trencar un poc els gustos.

I com les fem???
Doncs no te gaire secret: La torradeta, untes amb el marmite, hi poses el formatge fresc tallat a làmines de la mida de la torradeta i per últim una miqueta de fruita per decorar.
I ja ho tens.

Aquest producte també et podria servir per reforçar el gust d’un rostit, tan sigui de vedella com pollastre. Només et cal fer la recepta del rostit que ja tinguis al cap, i uns 30-40 minuts abans d’acabar, i untes la carn amb aquest producte. Aconseguiràs reforçar el gust i que quedi un color daurat-torrat molt atractiu. 
Bé, em sembla que ja ho tenim no? Espero que gastis aviat aquest pot de Marmite!!!