Les receptes del concurs. Proposada per l’Anna Sans Armengol.

Publicat a la categoria concurs, receptes el 16-09-2012

Un altra recepta que entra al concurs!!

Ja ho sabeu, si us agrada la proposta, entreu al post i doneu-li al m’agrada dels comentaris i així l’Anna s’emportarà l’àpat gratuït!!!

I si voleu participar… Ja sabeu que fer, no???  Que encara queda temps fins a acabar el mes de setembre…

http://www.facebook.com/events/155820981219706/


L’Anna fa uns dies em va demanar la recepta d’una amanida de pasta del menú. Doncs aquí la tens!!!

Aquesta te la plantejo per quan et queda un resto de gaspatxo a la nevera. Aquell tetabrick que no s’acaba mai, o el culet de gaspatxo que feu i ja no us voleu veure, doncs ens ajudarà a fer la vinagreta.


AMANIDA DE PASTA AMB VINAGRETA DE FORMATGES. Per 4 persones.


Per fer la vinagreta:


200cl de gaspatxo. ( Sinó en teniu, fareu servir ceba, pebrots, tomàquets i si teniu cogombres i ho posareu amb oli i vinagre. ) Oi que es més fàcil el gaspatxo??? 

75cl oli verge.

100gr de formatge parmesà ratllat.

Un pols d’orenga.

La sal i el pebre que necessiteu.


300gr de la pasta que tingueu. 

100gr del formatge que us agradi més. ( Brie, maó, manxego, cabra… ) O fer una barreja de tots!!!

El mezclum d’enciams que vulgueu.

Per fer la vinagreta:

Bullirem la pasta, depèn del tipus de pasta per saber el temps de cocció. Ho reservem per quan ho necessitem.

Mentrestant que es calenta l’aigua, agafarem el gaspatxo amb tots els ingredients per la vinagreta  i amb el turmix ho triturarem per emulsionar-ho tot. Ho reservem per quan ho necessitem.

Amb els formatges per posar per sobre els tallarem de la manera més curiosa que se’ns passi pel cap. 

I ja podem començar a fer l’amanida. Barregem la vinagreta amb la pasta. La col·loquem al plat o font que decidim per presentar-la, hi posem els formatges per sobre, el mezclum en un costadet, i… Voilà!!!

Que us vagi de gust!!!