PANNACOTTA AL PERFUM DE BAYLEIS

Publicat a la categoria postres, receptes el 10-02-2013

IMG_20130210_193447
Aquesta setmana us expliquem com fem nosaltres la pannacotta, unes postres típiques d’Itàlia molt semblants al flam.

PER LA 4 PERSONES.

QUE NECESSITEM???

Per fer la Pannacotta:

400 cl de nata líquida.
100gr sucre.
2 fulles de gelatina.
10 o 20 cl de bayleis. ( Sinó en tinguéssiu, el podem substituir per qualsevol altre licor, només tingueu en compte en pujar o baixar la proporció.)

Pel fer el caramel de les flameres:

100gr sucre.
30cl aigua.

I COM HO FEM???

1. Primer de tot fem el caramel per les flameres. Posem el sucre i l’aigua dins d’un cassó al foc, quan comenci a tenir el color desitjat ho retirarem i ho posarem a les flameres. Vigileu que no es cremi, ja que el gust que hi deixa es molt amarg. El que us sobri el podeu afegir a la pannacotta, i millorareu les postres.

2. Posem en remull les fulles de gelatina en aigua freda.

3. Posem a bullir la nata amb el sucre, quan comenci a bullir hi afegim el licor i retirem. Afegim les fulles de gelatina prèviament remullades i afegim el líquid calent a les flameres.

4. Deixem les flameres a la nevera un mínim de 6 hores i ja les tindreu acabades.

Podeu acompanyar amb nata muntada, gelat de xocolata o fruits secs garrapinyats.

BON PROFIT I SI US ATREVIU… FEU-NOS SABER!!!