català català ca
Español Español es
  • Benvinguts
  • Nosaltres
    • Qui som?
    • On comprem?
    • Som KM 0!!!
  • Què mengem?
    • Menú Capicua
    • El Tast del Capicua
    • Els Degustacions
    • Carta
    • Què bevem?
    • EL TAST DE VINS
    • Per emportar
  • Vols fer una reserva?
  • On som?
  • Contacte
    • Avís legal

Carns

"Coca de recapte" de vedella ECO de la Soleia amb carxofes, olives i un toc de pol·len

Ecològic 

Km0

16,30€

Premsat d'Ossobuco ECO de la Soleia amb graten de gingebre dolç

Ecològic 

Km0

16,30€

Magret d'ànec amb crosta de festucs ECO, caqui arrebossat i crema agre

16,30€

Timbal d'ànec confitat amb un toc de mostassa dolça

16,30€

Wellington de vedella ECO de la Soleia amb trompetes de la mort

Ecològic 

Km0

16,30€

Ventre d'òssos de Vicenç de Can Bartalot de Mollet amb "torrija"especiada i un toc de romesco

El ventre d'òssos és un embotit que es feia antigament al Vallès i que des d'Slow Food volem recuperar

16,30€

Crispy de galta de porc ECO amb crema d'alls tendres i castanyes

Km0

16,30€

Farcellet de cua de vedella ECO de la Soleia amb xiitake de Bolet Ben Fet

Ecològic 

Km0

9,90€

Entrecot de vedella ECO de la Soleia amb salsa de ceps

Ecològic 

Km0

20,90€

Filet de vedella ECO de la Soleia amb turró de foie

Ecològic

23,90€
Veure la Carta
Veure el Celler
Copyright © Tots els drets reservats. 
Share by: