Cargolet Km0

A LA NOSTRA CARTA HI TROBAREU…

PER OBRIR BOCA…

    Crema parmentier amb sorra de llardons eco de Can Casanovas  8.90€

km0    Amanida de formatge àvid caramel.litzat de la Cleda amb “crumble” d’avellanes de Can Galderic     8.90€

km0 Assortit de formatges d’ovella de la Cleda amb un llit de músic 8.90€

km0  Tria d’enciams amb dàtils eco, pols de “quicos” de Can Galderic i anxoves de l’Escala   8.90€

km0   “Focaccia” de romaní amb sucat de mores i botifarra eco de la granja de Can Salgot  8.90€

Micuit d’ànec amb fruites deshidratades     8.90€

Rostes cremoses amb un toc d’espècies i encenalls de pernil ibèric     8.90€

km0    Amanida de magrana amb bonítol del mediterrani  8.90€

km0    Farcellets a la carbonara com els fem al Capicua 8.90€

“Calzone” de bolets amb fetge d’ànec i caramel de Vermuth de Sabadell  8.90€

Rotllet de ceba confitada amb mató i seitons marinats amb soja       8.90€

LES NOSTRES CARNS…

Mitjana de vedella eco farcit de garum d’olives amb amanit de fruites del bosc   15.70€

km0   Prensat d’Ossobuco eco de la Soleia amb graten de ginjebre dolç   15.70€

Magret d’ànec amb farcellets cruixents d’escalivada i un toc del primer Pineau des Charentes del Joan Pujades   15.70€

“Crispy” de confit d’ànec amb maracujà i nous de macadàmia eco     15.70€

km0  Conill ecològic amb cremós de sajolida dels horts de la Pilar del Parc de les Olors amb farcellet d’orellanes   15.70€

km0 Ventre d’ossos amb estofat de mongeta eco recuperada de Gallecs  15.70€

*El Ventre d’ossos és entre una botifarra i un embotit calent que es feia antigament al Vallès i que des de Slow Food volem recuperar.

km0  Manetes de ministre eco de Can Salgot amb cigró mollaric eco de Gallecs i romesco   15.70€

km0  Farcellet de cua de vedella eco de la Soleia amb sitake eco de bolet Ben Fet  15.70€

Coca de vedella eco de la Soleia amb un llit de trompetes  15.70€

km0 Entrecot de vedella eco de la Soleia amb salsa de ceps  20’90€

  Filet de vedella eco de la Soleia amb turró de foie     23’90€    

ELS PEIXOS I ALGUNA COSETA MÉS…

km0   Un parell d’ous ferrats eco del Pol  amb gírgola de Castanyer de Bolet BenFet i patatones

(Si sou carnívols, els bolets els podem  canviar per pernilet o per foie)     15.70€

Saltat de “bojons” d’Heura eco amb verduretes i caramel de soja   15.70€

Laminat de llagostins amb un llit de bolet de roure de Bolet BenFet   15.70€

La nostra versió del bacallà a la catalana   15.70€

km0 Arròs negre amb calamar de potera i maionesa d’all i formatge   15.70€

Demaneu-li a l’Aina o al Max  per d’altres opcions vegetarianes o veganes que us podem oferir.

UNA COPA DE VI A DOLL ORGANIC & ORGASMIC   2.5€            *Repetició de pa                  2

 

 

 

BÉ COMENÇA ALLÒ QUE BÉ ACABA…

km0   Iogurt d’ovella, cítrics, crocant d’ametlla i Malvasia dolça  5’40€

km0   Magrana amanida amb sorbet de poma Verda i un toc de modena eco de

25 anys que varem portar de Terra Madre, al Salone del Gusto de Torino 5’40€

El pa amb oli i xocolata versionat pel Xavi   5’40€

km0   Unes distraccions de xocolata i bombons fets per la gent de HiSom  amb xarrup de vi de nous d’Arbeca  5’40€

km0    Assortit de croquetes dolces amb gelats artesans   5’40€

Coulant de xocolata fet a casa amb chantilly de Safrà de la Conca 5’40€

El “Dràcula” fet postre         5’40€

Tatin fet a casa amb gelat de mascarpone  5’40€

km0  Un tast de formatges catalans amb “torrija” i xarrup de cabernet-sauvignon dolç fet pel Joan    5’40€

Tria de gelats artesans    5’40€

 

TOTS ELS PREUS SÓN AMB L’IVA INCLÒS

2014-02-03 21.48.52