DIJOUS VESPRE, DIVENDRES VESPRE I DISSABTE MIGDIA I NIT.

Cargolet Km0

A LA NOSTRA CARTA HI TROBAREU…

PER OBRIR BOCA…

km0  Crema de porros amb terrina de porc eco  9.90€

km0 Assortit de formatges d’ovella de la Cleda amb un llit de músic 9.90€

km0  Amanida de botifarra d’ou eco de Can Salgot amb cruixent de fruites   9.90€

km0   “Focaccia” de romaní amb remolatxa eco i anxoves de l’Escala  9.90€

Micuit d’ànec amb aloe vera caramelitzat     9.90€

Coca d’oli amb trinxat tropical  i encenalls de pernil ibèric     9.90€

km0     Empedrat de mongeta eco de varietat recuperada del Josep de Setmenat amb bonítol del mediterrani     9.90€

km0    “Raviolis” a la carbonara com els fem al Capicua    9.90€

“Calzone” de bolets amb fetge d’ànec i caramel de Vermut de Sabadell  9.90€

Rotllet de ceba confitada amb mató i seitons marinats en soja       9.90€

LES NOSTRES CARNS…

km0  “Coca de recapte” de vedella eco de la Soleia amb carxofes, olives i un toc de polen  16.30€

km0   Premsat d’Ossobuco eco de la Soleia amb graten de ginjebre dolç   16.30€

Magret d’ànec amb crosta de festucs eco, caqui arrebossat i crema agre   16.30€

Timbal d’ànec confitat amb un toc de mostassa dolça     16.30€

km0  Wellington de vedella eco de la Soleia amb trompetes de la mort   16.30€

km0    Bistec rus de senglar de Girona amb flambejat d’aiguardent artesà del Joan Pujades  16.30€

km0 Ventre d’ossos* del Vicenç de Can Bartalot de Mollet amb “torrija” especiada i un toc de romesco    16.30€

*El Ventre d’ossos és entre una botifarra i un embotit calent que es feia antigament al Vallès i que des de Slow Food volem recuperar.

km0  Crispy de galta de porc eco amb crema d’alls tendres i castanyes    16.30€

km0  Farcellet de cua de vedella eco de la Soleia amb xiitake eco de bolet Ben Fet  16.30€

km0 Entrecot de vedella eco de la Soleia amb salsa de ceps  20’90€

  Filet de vedella eco de la Soleia amb turró de foie     23’90€    

ELS PEIXOS I OPCIONS VEGETARIANES…

km0    V  Un parell d’ous ferrats eco del Pol  amb gírgola de Castanyer de Bolet BenFet i patatones

(Si sou carnívols, els bolets els podem  canviar per pernilet o per foie)     16.30€

V   Saltat de “bojons” d’Heura eco amb verduretes i oli de pebre bord Talp de Cortí   16.30€

V   Hamburguesa vegana amb la seva guarnició i caramel de soja   16.30€

V   Mandonguilles de cigrons especiats amb salsa tomàquet eco  16.30€

Laminat de llagostins amb un llit de bolet de roure eco de Bolet BenFet   16.30€

La nostra versió del bacallà a la catalana   16.30€

km0 Arròs negre amb calamar de potera i maionesa d’all i formatge   16.30€

Demaneu-li a l’Aina o al Max  per d’altres opcions vegetarianes o veganes que us podem oferir.

UNA COPA DE VI A DOLL ORGANIC & ORGASMIC   2.5€            *Repetició de pa                  2

 

BÉ COMENÇA ALLÒ QUE BÉ ACABA…

km0   Iogurt d’ovella, cítrics, fruita seca i Malvasia dolça  5’80€

   Sandwich cremós de cacauet amb trinxat de fruites vermelles   5’80€

El pa amb oli i xocolata versionat pel Xavi   5’80€

km0   Unes distraccions de xocolata i bombons fets per la gent de HiSom  amb xarrup de vi de nous d’Arbeca  5’80€

km0    Assortit de croquetes dolces amb gelats artesans   5’80€

Coulant de xocolata fet a casa amb crocant d’atmella i vainilla  5’80€

El “Dràcula” fet postre         5’80€

Tatin fet a casa amb gelat de mascarpone  5’80€

km0  Un tast de formatges catalans amb “torrija” i xarrup del vi bullit Rar de Can Morral d’Ullastrell    5’80€

Tria de gelats artesans    5’80€

 

TOTS ELS PREUS SÓN AMB L’IVA INCLÒS

2014-02-03 21.48.52