Qui som?

Qui som?

Aina Gabriel, la cara visible del Capicua...

L'Aina va començar a la cuina de restaurants i hotels com els de Martin Berasategui i Casa Cámara, al País Basc; o l’Hotel Rey Don Juan Carlos i La Llàntia de Barcelona, que juntament amb el pas per les sales de restaurants i Hotels com Cal Sidro o Hotel Sant Cugat, entre d'altres, tingui l'experiència que l'ha ajudat a entendre com es gestiona, en tots els detalls, la sala d'un restaurant. 

Amabilitat, perseverança i saber fer per ajudar-vos a decidir l'àpat perfecte i preocupar-se perquè tot sigui del vostre gust.

Isaac Gómez, el cuiner foll...  

L'Isaac tenia molt clar des de petit que la cuina era la seva passió. Després de formar-se amb cuiners a l'alçada de Martín Berasategui, Santi Santamaria, Ferran Adrià o Ramón Rosas, decidí que un petit racó de Cerdanyola era el millor lloc per mostrar les seves creacions.



Creatiu, preocupat pel medi ambient i sempre buscant un equilibri entre la creativitat i la tradició, intenta que cada plat transmeti el carinyo i la passió que sent per la cuina.

Els Capicu@s, l'equip que tot ho fa possible...

Des de sempre l'Aina i l'Isaac han pensat que sense un bon equip no hi pot haver un bon restaurant. I és per això que les persones que han ajudat a tirar endavant el Capicua ha estat gent a qui agrada el seu ofici i que vol que us sentiu com a casa, ja que vosaltres sou els protagonistes del vostre àpat.
Share by: